ISO 9001 beveiliging

Keurmerken Beveiliging

Samenvatting en voordelen Handboek Security

  • U bespaart veel kosten en inspanningen voor het opzetten en beheren van het managementsysteem voor de Keurmerken Beveiliging;
  • Het Handboek Security is specifiek ontwikkeld voor particuliere beveiligingsorganisaties;
  • Na implementatie komt u in aanmerking voor certificering van de Keurmerken Beveiliging;
  • U profiteert direct van elders opgedane kennis en best practices;
  • Het elektronisch kwaliteitssysteem is papierloos en wijzigingen zijn gemakkelijk door te voeren;

ISO 9001

ISO 9001-certificering

ISO 9001 is de internationaal geaccepteerde standaard voor (kwaliteits-)managementsystemen. Met ISO 9001-certificering toont u aan dat uw organisatie in staat is om aan alle eisen en verwachtingen invulling te (blijven) geven. Het doel van ISO 9001 is om de kwaliteit van te leveren producten en/of diensten te borgen, continu te werken aan het verhogen van de klanttevredenheid en de werkzaamheden uit te voeren binnen de kaders van de geldende wet- en regelgeving.

Voor uw externe omgeving wilt u ISO 9001 certificeren omdat:

Advisering

De Veiligheidsman.nl adviseert organisaties in het vormgeven van (kwaliteits)normen en waarden, het uitwerken in werkbare processen en taken en het aantoonbaar maken van de aanwezige kwaliteit en professionaliteit door certificering(en).

De Veiligheidsman.nl

De Veiligheidsman.nl ondersteunt organisaties met doelstellingen op het gebied van veiligheid en beveiliging. Dit alles vanuit het basisidee: uw veiligheid professioneel organiseren. Onze dienstverlening bestaat uit het leveren van deskundige ondersteuning bij certificeringstrajecten, veiligheidsadvisering, (maatwerk-)trainingen en het leveren van uiteenlopende managementdiensten.