Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3284 van /home/deveiligheidsman.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/deveiligheidsman.com/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Over ons

Profiel

De dienstverlening van De Veiligheidsman.nl is er op gericht de kwaliteit en professionaliteit te bevorderen van organisaties met doelstellingen op het gebied van veiligheid en beveiliging. 
Dit alles vanuit het basisidee: het professioneel organiseren van veiligheid.

De dienstverlening bestaat uit de kernactiviteiten:

  • advisering en begeleiding bij certificeringstrajecten;
  • (maatwerk-)trainingen & voorlichting;
  • managementdiensten.

De juiste ‘Veiligheidsman’ voor uw opdracht betekent een resultaatgerichte veiligheidsprofessional met oog voor uw belangen en wensen. Daadkrachtig in organiseren, deskundig in veiligheid. Op basis van heldere afspraken en vanuit een positieve benadering (verder) bouwen aan de kwaliteit en professionaliteit van uw organisatie.

De opdracht

Het uitvoeren van de uiteindelijke opdracht door De Veiligheidsman.nl begint bij het bespreken van uw behoefte en vraagstuk. Vrijblijvend geven wij graag de mogelijkheden aan voor u of uw organisatie. Of dit nu een eenmalige analyse, langlopend project of ondersteunende begeleiding is: De Veiligheidsman gaat graag uw bedrijfsuitdaging aan!